Z.O. Installatietechniek      Gaffelstraat 5      8251BP Dronten    06-41481315

Voor deskundig advies op basis van uw wensen  en vragen neem gerust contact met ons op. Ook wanneer u een wat oudere ketel heeft kunt u op uw energielasten besparen door een nieuwe CV-ketel aan te schaffen.

Met een nieuwe hr ketel ten opzichte van een gewone ketel kunnen de besparingen al flink oplopen.


Wij kunnen samen met u kijken welke nieuwe ketel het beste past bij u.De oude ketel etc. voeren wij af zodat u niet met de rommel achter blijft.

Voor reperatie en onderhoud bent u bij Z.O. Installatietechniek ook aan het juiste adres.Verwarming

Optimaal comfort

Moderne cv-ketels leveren naast warmte via radiatoren, convectoren en vloerverwarming ook warm water. Het is van belang dat uw warmte- en warmwatercomfort in huis optimaal is. Daarom zullen wij vooraf een capaciteitsberekening maken gebaseerd op uw woonsituatie en wensen, zodat wij de juiste (combi)cv-ketel kunnen adviseren.

Installatie

Door vakkundige installatie van uw cv-ketel blijft u verzekerd van onveilige situaties zoals, in het ergste geval, koolmonoxidevergiftiging of gasexplosie. Na installatie stellen wij de cv-ketel zó in, dat deze optimale warmte en warm water levert.

Onderhoud en service

Op den duur zal een cv-ketel vervuilen en slijten. Periodiek onderhoud is daarom aan te raden en essentieel voor een veilige en optimale prestatie van de cv-ketel. Wij houden voor u bij wanneer uw cv-ketel aan onderhoud toe is en nemen vervolgens contact met u op om hiervoor een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak controleren wij verschillende onderdelen op slijtage, maken wij de ketel schoon en vervangen een onderdeel wanneer dat nodig is. Ook bij storing van uw cv-ketel staan wij altijd voor u klaar.

Afpersen

Tevens persen wij het gas af voor u om er zeker van te zijn dat er geen gas lekkages in de leidingen of de ketel zitten.

Direct Contact> Terug>