Z.O. Installatietechniek      Gaffelstraat 5      8251BP Dronten    06-41481315

Zijn de dakgoten van uw woning toe aan onderhoud of moeten ze compleet vervangen worden? Dan wordt het de hoogste tijd om contact op te nemen met Z.O. Installatietechniek. Wij kunnen namelijk uw dakgoten vervangen en indien er een lekkage is kunnen wij deze ook ter plekke repareren. U bent bij ons verzekerd van een deskundig advies.


De dakgoten die wij kunnen plaatsen zijn van kunststof, zink, aluminium of koper in de vorm van een mastgoot of bakgoot. De dakgoot vervanging/reparatie wordt door ons uitgevoerd, maar u kunt zelf aangeven in overleg wat voor profiel u bij de dakgoot renovatie gemonteerd wil hebben.Dakgoten

Informatie

Wilt u graag eerst meer informatie over de mogelijkheden die Z.O. Installatietechniek te bieden heeft als het gaat om dakgoot renovatie? Dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons benaderen door het contactformulier op de website in te vullen. Dan weet u zeker dat uw vragen direct worden beantwoord. Wilt u ook de prijs van de dakgoot renovatie vooraf weten? Dan kunt u een offerte aanvraag indienen en dan maken wij voor u een offerte op maat.

Ondanks dat wij snel kunnen werken, zorgen wij voor een goede service en een hoge kwaliteit van de diensten die wij u leveren. U kunt er zeker van zijn dat u bij ons niet teveel hoeft te betalen, wij zorgen er namelijk voor dat wij een offerte met een aantrekkelijke prijs voor u opstellen.

Wilt u dat uw huis winterklaar is? Een dakgoot hoort ieder seizoen in orde te zijn zeker tegenwoordig met af en toe extreme weersomstandigheden. Vraag daarom nu naar onze mogelijkheden en zorg dat uw huis winterklaar is, hier helpen wij graag aan mee!

Direct Contact> Terug>